HATAY / DEFNE - Subaşı Mehmet Akif İlkokulu

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz 8 Mart Kadınlar Gününü elleriyle yaptıkları çiçekleri annelerine vererek kutladılar.

Omuzlar üzerinde göklere yükselmeye değer olan tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ock

2023 - 2024 eğitim öğretim dönemi birinci dönemini başarı ile tamamlayan anasınıfı öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Verimli bir dönem geçiren öğrencilerimizi tebrik ediyor. Onlardan desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, herkese iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuzda karne heyecanı yaşandı. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1.dönemi sona erdi. İlk karnelerini alan öğrencilerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal GÜLİSTAN ve Şube Müdürümüz Sayın İsa ALKAN yalnız bırakmadı. okulumuz adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

DEFNE BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞU TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE "PAMUK PRENSES VE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZIN MACERALARI" ADLI OYUN SAHNELENDİ.

Haz

Okulumuzda açılan Resim Kursu öğrencilerinin resim sergisi Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kemal GÜLİSTAN ve Defne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mahmut DOĞAN'ın katılımıyla açıldı. Emeği geçen Öğretmenimiz Semra MİRİOĞLU ve öğrencilerine teşekkür ederiz.